SABK: Øretæverne fløj afsted i dobbelt debutkamp

15. juni 2013 Uncategorized

Lørdag eftermiddag stod Morten “The Beast” Ringive overfor Flemming “The Machine” Risager Hansen i bokseringen i Sønderborg Amatør Bokse Klubs lokaler i hallen i Dybbøl. Og det blev et meget tæt opgør, hvor begge boksere gav det bedste, som de har.

Straks efter kampen blev hænderne på begge boksere rakt i vejret: Uafgjort.

The Beast kæmpede så blodet sprøjtede.

– Det kan ikke være anderledes. Den ene havde mange træffere i første omgang, men gik noget ned på konditionen, siger kamplederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Morten Ringive er ikke tilfreds med, han ikke vandt.

– Jeg har trænet det, som jeg plejer op til kampen, men jeg er bestemt ikke tilfreds med, at det blev uafgjort, siger han. Måske ligger lidt af forklaringen i, at han gennem den seneste tid har været på penicillin.

Morten Ringive er almindeligvis træner for de medlemmer, der dyrkere motionsboksning for konditionens skyld. Hverken motionsmedlemmer eller Morten Ringive har drømt om at bokse om point, men har alligevel udfordret hinanden. Først i boksning og næste opgave er race på cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glad mand

Flemming Riisager Hansen er en glad mand, fordi han ikke tabte kampen mod sin træner.

– Det var spændende at bokse en kamp og opdage, hvor lang tid tre minutter egentlig er, siger han. Han synes, det var hårdt, men bestemt også sjovt.

– Resultatet viser fem måneders intensiv træning og jeg var jo oppe imod en mand, der er noget bedre end jeg er, så jeg er glad og tilfreds, siger motionisten Flemming Riisager Hansen.

Se Billeder fra kampen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.564468710270364.1073741890.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...