SDU er gode til at finde studiejobs

8. oktober 2013 Uncategorized

Der er muligheder nok, hvis du som studerende på SDU går og leder efter et supplement til din SU.

De kan nemlig noget med jobskabelse på Syddansk Universitet. I hvert fald når det kommer til studiejobs. oplyser dr.syd.

For i perioden fra 2010 til 2013 er der sket godt en fordobling i antallet af opslåede studiejobs til de studerende i regionen. Og på universitetet har man selv taget aktiv del i at skabe de mange jobs, lyder det fra chef for SDU Erhverv, Rikke Berg.

– Vi har været rundt på virksomheder i regionen for at fortælle dem, hvad vores studerende egentlig kan, og hvilke fordele der er ved at ansætte en akademiker, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studiejobs eller hjerneflugt

Men det er ikke kun for de studerendes skyld, at Syddansk Universitet gør en aktiv indsats for at afsætte de unge studerende til erhvervslivet. De syd- og sønderjyske arbejdsgivere kan nemlig vinde stort på den lange bane ved at hyre studentermedhjælpere ind, siger Rikke Berg.

– Det er vigtigt, at vi fastholder arbejdskraften i vores region. Ellers vil mange i stedet søge mod Aarhus eller København, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...