SDU er gode til at finde studiejobs

8. oktober 2013 Uncategorized

Der er muligheder nok, hvis du som studerende på SDU går og leder efter et supplement til din SU.

De kan nemlig noget med jobskabelse på Syddansk Universitet. I hvert fald når det kommer til studiejobs. oplyser dr.syd.

For i perioden fra 2010 til 2013 er der sket godt en fordobling i antallet af opslåede studiejobs til de studerende i regionen. Og på universitetet har man selv taget aktiv del i at skabe de mange jobs, lyder det fra chef for SDU Erhverv, Rikke Berg.

– Vi har været rundt på virksomheder i regionen for at fortælle dem, hvad vores studerende egentlig kan, og hvilke fordele der er ved at ansætte en akademiker, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studiejobs eller hjerneflugt

Men det er ikke kun for de studerendes skyld, at Syddansk Universitet gør en aktiv indsats for at afsætte de unge studerende til erhvervslivet. De syd- og sønderjyske arbejdsgivere kan nemlig vinde stort på den lange bane ved at hyre studentermedhjælpere ind, siger Rikke Berg.

– Det er vigtigt, at vi fastholder arbejdskraften i vores region. Ellers vil mange i stedet søge mod Aarhus eller København, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...