SDU er gode til at finde studiejobs

8. oktober 2013 Uncategorized

Der er muligheder nok, hvis du som studerende på SDU går og leder efter et supplement til din SU.

De kan nemlig noget med jobskabelse på Syddansk Universitet. I hvert fald når det kommer til studiejobs. oplyser dr.syd.

For i perioden fra 2010 til 2013 er der sket godt en fordobling i antallet af opslåede studiejobs til de studerende i regionen. Og på universitetet har man selv taget aktiv del i at skabe de mange jobs, lyder det fra chef for SDU Erhverv, Rikke Berg.

– Vi har været rundt på virksomheder i regionen for at fortælle dem, hvad vores studerende egentlig kan, og hvilke fordele der er ved at ansætte en akademiker, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studiejobs eller hjerneflugt

Men det er ikke kun for de studerendes skyld, at Syddansk Universitet gør en aktiv indsats for at afsætte de unge studerende til erhvervslivet. De syd- og sønderjyske arbejdsgivere kan nemlig vinde stort på den lange bane ved at hyre studentermedhjælpere ind, siger Rikke Berg.

– Det er vigtigt, at vi fastholder arbejdskraften i vores region. Ellers vil mange i stedet søge mod Aarhus eller København, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...