Skal du cykle Konge-etapen?

26. juli 2013 Frivillige

For femte gang år i træk afvikles kongeetapen i Post Danmark Rundt også som et motionsløb. Der skal køres den 2. august fra Sønderborg til Vejle over 185 km, og dermed bliver den den længste udgave af motionsløbet nogensinde.

– Det ser rigtigt godt ud med tilmeldinger til løbet, og alt er på plads til arrangementet, som vi naturligvis glæder os meget til, lyder det fredag fra Danmarks Cykle Unions udviklingskonsulent Bent Skov.

– Men vi har haft lidt tekniske problemer med tilmeldingssystemet, og har derfor valgt at forlænge tilmeldingsfristen til på søndag, kommer det videre fra Bent Skov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første start på dagen er kl. 7:30, mens de sidste grupper sendes afsted kl. 9:15. Der er depoter i Haderslev og i Fynslund. Bent Skov betegner årets ruten som rigtig hård med bakker stort set hele dagen. Der afsluttes som altid med Kiddesvej i Vejle.

I den “langsomme” gruppe er gennemsnitsfarten 25 kilometer i timen.

Se mere på www.kongeetapen.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...