Skal du cykle Konge-etapen?

26. juli 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

For femte gang år i træk afvikles kongeetapen i Post Danmark Rundt også som et motionsløb. Der skal køres den 2. august fra Sønderborg til Vejle over 185 km, og dermed bliver den den længste udgave af motionsløbet nogensinde.

– Det ser rigtigt godt ud med tilmeldinger til løbet, og alt er på plads til arrangementet, som vi naturligvis glæder os meget til, lyder det fredag fra Danmarks Cykle Unions udviklingskonsulent Bent Skov.

– Men vi har haft lidt tekniske problemer med tilmeldingssystemet, og har derfor valgt at forlænge tilmeldingsfristen til på søndag, kommer det videre fra Bent Skov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første start på dagen er kl. 7:30, mens de sidste grupper sendes afsted kl. 9:15. Der er depoter i Haderslev og i Fynslund. Bent Skov betegner årets ruten som rigtig hård med bakker stort set hele dagen. Der afsluttes som altid med Kiddesvej i Vejle.

I den “langsomme” gruppe er gennemsnitsfarten 25 kilometer i timen.

Se mere på www.kongeetapen.dk

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...