Skal du cykle Konge-etapen?

26. juli 2013 Frivillige

For femte gang år i træk afvikles kongeetapen i Post Danmark Rundt også som et motionsløb. Der skal køres den 2. august fra Sønderborg til Vejle over 185 km, og dermed bliver den den længste udgave af motionsløbet nogensinde.

– Det ser rigtigt godt ud med tilmeldinger til løbet, og alt er på plads til arrangementet, som vi naturligvis glæder os meget til, lyder det fredag fra Danmarks Cykle Unions udviklingskonsulent Bent Skov.

– Men vi har haft lidt tekniske problemer med tilmeldingssystemet, og har derfor valgt at forlænge tilmeldingsfristen til på søndag, kommer det videre fra Bent Skov.

Første start på dagen er kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

7:30, mens de sidste grupper sendes afsted kl. 9:15. Der er depoter i Haderslev og i Fynslund. Bent Skov betegner årets ruten som rigtig hård med bakker stort set hele dagen. Der afsluttes som altid med Kiddesvej i Vejle.

I den “langsomme” gruppe er gennemsnitsfarten 25 kilometer i timen.

Se mere på www.kongeetapen.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...