Skal du cykle Konge-etapen?

26. juli 2013 Frivillige

For femte gang år i træk afvikles kongeetapen i Post Danmark Rundt også som et motionsløb. Der skal køres den 2. august fra Sønderborg til Vejle over 185 km, og dermed bliver den den længste udgave af motionsløbet nogensinde.

– Det ser rigtigt godt ud med tilmeldinger til løbet, og alt er på plads til arrangementet, som vi naturligvis glæder os meget til, lyder det fredag fra Danmarks Cykle Unions udviklingskonsulent Bent Skov.

– Men vi har haft lidt tekniske problemer med tilmeldingssystemet, og har derfor valgt at forlænge tilmeldingsfristen til på søndag, kommer det videre fra Bent Skov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første start på dagen er kl. 7:30, mens de sidste grupper sendes afsted kl. 9:15. Der er depoter i Haderslev og i Fynslund. Bent Skov betegner årets ruten som rigtig hård med bakker stort set hele dagen. Der afsluttes som altid med Kiddesvej i Vejle.

I den “langsomme” gruppe er gennemsnitsfarten 25 kilometer i timen.

Se mere på www.kongeetapen.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Kultur, Augustenborg

Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august. Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- […]

Læs mere...