Sønderborg: Betjente trak pistolerne

8. februar 2015 112

To betjente valgte at trække deres pistoler, da de lørdag aften ville anholde to mænd på en Q8 tankstation i Sønderborg.

Politiet trak pistolerne ved Q8-tankstationen.

Politiet trak pistolerne ved Q8-tankstationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Forinden havde mændene i en kælder i et beboelsesejendom truet en mand med, hvad der lignede en pistol”, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Mændene flygtede, og derefter ledte patruljer efter de to i området.

“Ved tankstationen havde den ene en pistollignende genstand i hånden. De bliver beordret til at smide den og lægge sig ned. De gør, hvad der bliver sagt”, siger vagtchef Torben Møller.

Betjentene affyrede ikke deres våben under anholdelsen.

Det viste sig, at de to mænd rendte rundt med en gaspistol. Desuden var de i besiddelse af euforiserende stoffer. De sigtes for indbrud og for trusler på livet under episoden i kælderen.

Den ene anholdte er midt i 40’erne og deb anden cirka 30 år.

En jurist ved politiet skal søndag afgøre, om der er grundlag for at kræve dem varetægtsfængslet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...