Stafet for Livet er altid en god historie

13. maj 2013 Uncategorized

Hvert eneste år sætter der i Stafet for Livet fokus på kræft og det er altid en god historie. Og det er det ene og alene fordi ”Stafet for Livet” ikke handler om døden, men netop om det at leve med – og overleve – kræft. Det handler også om at kunne fortælle historien om, at en kræftdiagnose ikke behøver at være slutningen på livet, men også kan være starten på et nyt.

Særligt er der fokus på familier med kræftramte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Bom kommer til Stafet for Livet.

Selve stafetten tiltrækker både raske og rørige, nuværende og tidligere kræftpatienter plus alle andre, der ønsker at støtte op om denne gode sag.

Man kan danne sit eget hold på stafettens hjemmeside, eller tilmelde sig på pladsen til de åbne hold, og så løbe eller gå de omgange man har lyst til. Man kan også støtte uden at løbe/gå.

Strisseren fra Samsø taler

Stafetten varer næsten et døgn, dog afbrudt af en meget smuk ceremoni lørdag aften kl. 21.00, hvor der tændes lysposer og mindes. Der er smuk sang og årets ”lystaler” er skuespiller og ambassadør for ”Foreningen for familier med kræftramte børn” Lars Bom.

Denne begivenhed er særlig smuk og meget intens.

Udover den 22 timer lange stafet og de mange deltagere er der også en række aktiviteter på Ringriderpladsen, hvor ”Stafet for livet” holder til. Flere af disse aktiviteter sætter fokus på forskellige aspekter af sundhed og hverdagsliv.

Se meget mere om programmet på vores hjemmeside www.stafetforlivet.dk og klik på Sønderborg.

Stafet for livets frivillige glæder sig til at se dig den 31.august & 1. september.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk