Stafet for Livet: Hvem vil du udfordre i stafetten?

11. juli 2013 Frivillige

Stafet for Livet i Sønderborg ser gerne, at flest muligt deltager i årets udgave af stafetten på Ringriderpladsen lørdag den 31. august og et døgn frem.

– Gymnasieklasser kan udfordre hinanden og det samme kan butikker og virksomheder. Det er enkelt at melde et hold til på www.stafetforlivet. dk og så skal der jo tænkes på, at deltagelsen støtter en god og vigtig sag. Nemlig kampen mod kræft, siger styregruppen bag Stafet for Livet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lys-cermonien er en rørende oplevelse, hvor alting understreges af musik og sang fra Michael Vogensen.

Lys-cermonien er en rørende oplevelse, hvor alting understreges af musik og sang fra Michael Vogensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det, at deltage i stafetten, er ikke et kapløb, hvor der kåres helte og heltinder, når det hele er slut.  Men selvfølgelig er det fedt for ansatte fra f.eks. Netto, hvis de kan slå Fakta på både antallet af kilometer og deltagere. Forskellige gader kan også dyste ganske som sportsforeninger kan.

– Samtidig opfordrer vi alle til at besøge Ringriderpladsen under Stafet for Livet. Der bydes på masser af underholdning samt oplysning og så er der forskellige boder, hvor man f. eks. kan købe en gang massage, siger styregruppen. Kræft er alvorligt og netop derfor er Stafet for Livet en hyldest til livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Især er kræftramte velkomne og ved Stafet for Livet kan de få en snak med andre, der kender til, hvordan det pludselig er at stå med en livstruende diagnose. Det giver samtaler i øjenhøjde, når begge kender det, der snakkes om.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...