Stafet for Livet: Hvem vil du udfordre i stafetten?

11. juli 2013 Frivillige

Stafet for Livet i Sønderborg ser gerne, at flest muligt deltager i årets udgave af stafetten på Ringriderpladsen lørdag den 31. august og et døgn frem.

– Gymnasieklasser kan udfordre hinanden og det samme kan butikker og virksomheder. Det er enkelt at melde et hold til på www.stafetforlivet. dk og så skal der jo tænkes på, at deltagelsen støtter en god og vigtig sag. Nemlig kampen mod kræft, siger styregruppen bag Stafet for Livet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lys-cermonien er en rørende oplevelse, hvor alting understreges af musik og sang fra Michael Vogensen.

Lys-cermonien er en rørende oplevelse, hvor alting understreges af musik og sang fra Michael Vogensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det, at deltage i stafetten, er ikke et kapløb, hvor der kåres helte og heltinder, når det hele er slut.  Men selvfølgelig er det fedt for ansatte fra f.eks. Netto, hvis de kan slå Fakta på både antallet af kilometer og deltagere. Forskellige gader kan også dyste ganske som sportsforeninger kan.

– Samtidig opfordrer vi alle til at besøge Ringriderpladsen under Stafet for Livet. Der bydes på masser af underholdning samt oplysning og så er der forskellige boder, hvor man f. eks. kan købe en gang massage, siger styregruppen. Kræft er alvorligt og netop derfor er Stafet for Livet en hyldest til livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Især er kræftramte velkomne og ved Stafet for Livet kan de få en snak med andre, der kender til, hvordan det pludselig er at stå med en livstruende diagnose. Det giver samtaler i øjenhøjde, når begge kender det, der snakkes om.

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...