Statsministeren vil høre sønderborgensernes meninger om EU

1. oktober 2018 Politik

Oplysningsforbundet Demokrati i Europa, DEO, står for EU- debatter i hele landet med landets borgere – friske debatter, der skal give statsministeren og resten af den danske regering en idé om, hvordan danskerne mener, at EU-samarbejdet skal formes.

Den 23. oktober kommer DEO til Sønderborg.

Statsministeren lagde med vilje ikke op til debat om afskaffelse af ét eller flere forbehold, men om en bredere debat, hvor danskerne skal diskutere, hvordan de gerne ser Danmark i EU- samarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor kommer DEO til Sønderborg den 23. oktober 2018 mellem 17.00-18.30, hvor arrangementet holdes i samarbejde med AOF  i Ulkebøl Forsamlingshus.

Læs mere og tilmeld dig borgerhøringen i Sønderborg her.

Borgernes svar, kommentarer, ris og ros bliver overleveret til politikerne på en stor konference på Christiansborg den 20. november, skriver DEO.

Artiklen fortsætter under annoncen

EU-eksperterne Maria Rosenberg Rasmussen, DEO og Helga MolbækSteensig,DEO, vil deltage i debatten om jobskabelse, socialpolitik og fremtidens EU under overskriften:

Er der arbejde til alle i fremtidens EU?

Skal Danmark med i Euroen?

Hvem skal bo i Europa?

Hvordan påvirker Brexit EU og Danmark?

Hvad betyder det fælles EU-forsvar for Danmark?

Læs mere om ideen bag borgerhøringerne her

Alle arrangementerne er gratis, og du behøver ingen ekspertviden for at blive hørt, når DEO gennemfører EU-debatter i hele landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding er ikke nødvendig, men vi sætter pris på den, for så ved vi, hvor meget kaffe, te og kage, der skal laves, så der er nok til alle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...