Støjende midtjyde landede i detentionen

5. april 2017 112

Politiet hørte tirsdag formiddag, at en mand gik rundt i Perlegade og viftede med en kniv. Alle ledige betjente blev sendt efter ham og undervejs kom der flere anmeldelser fra folk, der havde set manden.

“Vi traf en 38-årig mand på Arnkilgade og han ganske rigtigt en kniv på sig. Det viste si,g at han havde fundet en lovlig foldekniv på gågaden”, siger Mads Hansson fra det lokale politi.

Kombinationen af en kniv og det faktum at manden var påvirket, gjorde folk utrygge og derfor kontaktede depolitiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han havde ikke truet nogen med kniven”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Kniven blev taget med som hittegods.

Kl. 13:52 kom der en anmeldelse på at en mand gik rundt ved Alsion og råbte og skabte sig. Det viste sig at være den samme 38-årige mand, der i øvrigt kommer fra Havndal i Midtjylland. Politiet gav ham besked på at forlade området.

Kl. 18:12 var den gal igen. Denne gang sad manden ved Borgen hvor han fornærmede forbipasserende. Endnu engang blev han bedt om at gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 18:38 gik den 38-årige rundt ved busstationen og råbte og skabte sig og nu var bægeret fyldt. Manden blev anholdt og sat i detentionen. Undervejs blev han sigtet for at råbe ”Fuck Jer” efter politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...