Stort it-event-show hos Nova Data fredag

7. maj 2013 Uncategorized

Nova Data står bag et af stoppene i et landsdækkende roadshow, hvor it-interesserede danskere kan møde topfolk fra førende virksomheder som Microsoft, Kingston og Epson. De store it-producenter vil give tips og tricks og muligvis løfte sløret for helt nye produkter i og ved Nova Data i Perlegade på fredag.

Kenan Hansen er klar med it-tilbud og softice fredag. Foto: Bo Bach Jensen

 Alle computerbrugere i Sønderborg får mulighed for at diskutere produkter og fremtidens it-udvikling med branchefolk fra nogle af de største producenter på markedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Med Roadshow 2013 samler vi kræfterne og skaber unikke events, hvor de besøgende får lejlighed til at tale direkte med store producenter, som på helt uformel vis vil være til stede i de lokale butikker, siger Kenan Hansen, der er initiativtager og leder af Nova Data i Sønderborg. De øvrige forhandlere bag Roadshow 2013 er Føniks i København, Electronic Center i Esbjerg og JA Computer i Skive.

 Også godt for deltagerne

For de store it-producenter giver roadshowet en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med brugerne. Formålet af dels at yde råd og vejledning, men i lige så høj grad at få et indblik i de danske forbrugeres holdning til produkterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 – Hos Microsoft glæder vi os over, at vores partnere kan arbejde sammen og skabe events som disse, hvor Microsoft bringes i direkte kontakt med slutkunden. Roadshow 2013 giver Microsoft et vindue, hvori vi i direkte samspil med vores partnere kan præsentere vores nyeste teknologier, services og produkter direkte til slutkunden, siger Mortimer Liebman, der er Microsofts OEM-landechef .

– Et lignende arrangement  sidste år blev en kæmpe succes, siger Kenan Hansen, der samtidig slår fast, at man ikke behøver være it-nørd for at møde op til arrangementerne. Eksperterne vil meget hellere snakke computer med ganske almindelige mennesker, der bare bruger deres computer i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Selvfølgelig har vi nogle gode tilbud, som kun gælder fredag, så overvejer man at investere i nyt it-udstyr, eller blot er nysgerrig, er der mulighed for at gøre et rigtig godt køb, siger Kenan Hansen. Han tilføjer, at Føtex støtter op om arrangementet ved at give en gratis softice til dem, der tropper op.

 

 

Tel

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...