SUB Sønderborg arrangerer MINI EM 2016

25. maj 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

I weekenden 4.-5. juni skal hele 800 børn mellem 7 og 9 år spille MINI EM 2016 – og det er et stort fodboldstævne, som SUB Sønderborg står bag.

“Der kommer hold fra Sønderjylland og længere op i Jylland. Op til Silkeborg og så fra Fyn”, siger Povl Glinvad Kristensen til SønderborgNYT. Han er manden bag ideen til det store stævne.

“Ideen kom under EM ’92 og jeg tænkte, det kunne være skønt at give børn sådan en oplevelse, at de skulle spille et stort stævne og de får udleveret spillertøj, der passer i farverne til det land, som de leget, de kommer fra”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme weekend er der markedsdage i Sønderborg, hvor der er optog med Sønderborg Garden, skytter og Sønderborg Brandværn.

Tøjet til det danske MINI-landshold ligger klar.

Tøjet til det danske MINI-landshold ligger klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Børnene skal også med i optoget og det bliver uden tvivl en oplevelse for dem at gå gennem Sønderborg for fuld musik”, siger Povl Kristensen.

For at sikre de mange børn en rigtig god weekend, så er der en gruppe på 5 mand, der har lagt alle planerne og der er fundet 25-30 fodbolddommere, som skal styre de mange kampe. Hvis en og anden synes, det ikke lyder af mange, så kan det nævnes, at der er en del forældre omkring hvert eneste deltagerhold.

SUB Sønderborg har også MINI VM 2018 i kalenderen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk