Teknik og Miljø: Ny lokalplan eller afslag?

31. maj 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Ejeren af Nygade 16 i Gråsten ønsker at få lov til at indrette boliger i ejendommens stueetage, hvor der nu er et tomt butikslokale. Sønderborg Kommune orienterede naboerne, fordi det strider imod lokalplanen, hvis butikken omdannes til beboelse.

I den forbindelse har kommunen modtaget indsigelser fra Intersport i Nygade, Gråsten Handelsstandsforening samt ejeren af en ejendom i Nygade.

Alle indsigerne er kritiske overfor ansøgningen og mener, at det vil have negative konsekvenser for Gråsten bymidtes handelsliv, hvis der tillades boliger i stueetagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøudvalget skal beslutte, om forvaltningen skal forsøge at ændre lokalplanen eller om der skal sendes et afslag til ejeren af Nygade 16 i Gråsten.

 

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Vækstrådet har fået ny bestyrelse

18. juni 2024 Erhverv

Sønderborg Vækstråd har holdt ordinær generalforsamling, hvor der er konstitueret en ny bestyrelse. Michael Snerling, sonm er direktør hos Bitzer Electronics og udpeget af industrigruppen, er ny bestyrelsesformand. Derudover er Syddansk Universitet blevet en del af bestyrelsen, hvor det nye bestyrelsesmedlem, Henrik Bindslev, dekan for Det Tekniske Fakultet, skal være med til at skabe en […]

Læs mere...