Teknik og Miljø: Ny lokalplan eller afslag?

31. maj 2013 Uncategorized

Ejeren af Nygade 16 i Gråsten ønsker at få lov til at indrette boliger i ejendommens stueetage, hvor der nu er et tomt butikslokale. Sønderborg Kommune orienterede naboerne, fordi det strider imod lokalplanen, hvis butikken omdannes til beboelse.

I den forbindelse har kommunen modtaget indsigelser fra Intersport i Nygade, Gråsten Handelsstandsforening samt ejeren af en ejendom i Nygade.

Alle indsigerne er kritiske overfor ansøgningen og mener, at det vil have negative konsekvenser for Gråsten bymidtes handelsliv, hvis der tillades boliger i stueetagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøudvalget skal beslutte, om forvaltningen skal forsøge at ændre lokalplanen eller om der skal sendes et afslag til ejeren af Nygade 16 i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...