Teknik og Miljø: Ny lokalplan eller afslag?

31. maj 2013 Uncategorized

Ejeren af Nygade 16 i Gråsten ønsker at få lov til at indrette boliger i ejendommens stueetage, hvor der nu er et tomt butikslokale. Sønderborg Kommune orienterede naboerne, fordi det strider imod lokalplanen, hvis butikken omdannes til beboelse.

I den forbindelse har kommunen modtaget indsigelser fra Intersport i Nygade, Gråsten Handelsstandsforening samt ejeren af en ejendom i Nygade.

Alle indsigerne er kritiske overfor ansøgningen og mener, at det vil have negative konsekvenser for Gråsten bymidtes handelsliv, hvis der tillades boliger i stueetagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøudvalget skal beslutte, om forvaltningen skal forsøge at ændre lokalplanen eller om der skal sendes et afslag til ejeren af Nygade 16 i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...