Teknik og Miljø: Ny lokalplan eller afslag?

31. maj 2013 Uncategorized

Ejeren af Nygade 16 i Gråsten ønsker at få lov til at indrette boliger i ejendommens stueetage, hvor der nu er et tomt butikslokale. Sønderborg Kommune orienterede naboerne, fordi det strider imod lokalplanen, hvis butikken omdannes til beboelse.

I den forbindelse har kommunen modtaget indsigelser fra Intersport i Nygade, Gråsten Handelsstandsforening samt ejeren af en ejendom i Nygade.

Alle indsigerne er kritiske overfor ansøgningen og mener, at det vil have negative konsekvenser for Gråsten bymidtes handelsliv, hvis der tillades boliger i stueetagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøudvalget skal beslutte, om forvaltningen skal forsøge at ændre lokalplanen eller om der skal sendes et afslag til ejeren af Nygade 16 i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...