To indbrud i Gråsten-området

26. juni 2013 Uncategorized

Der blev i tidsrummet fra søndag til tirsdag begået indbrud to steder i Gråsten området – indbrudene ligner hinanden meget på fremgangsmåden.

Det ene indbrud blev begået på Hvedemarken i Rinkenæs. Tyven knuste en rude i en terrassedør og kom ad den vej ind i huset. Da tyven kom ind gik husets alarm og så stak tyven af, oplyser Radio Als.

På nøjagtig samme måde kom tyven ind i en villa på Dyrkobbel i Gråsten. Her var der dog ingen alarm så tyven tog sig tid til at stjæle diverse smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Måden det hele er gjort på minder så meget om hinanden at vi antager det er samme gerningsmand, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...