Politiet tog ung mand med på stationen

7. juni 2014 Uncategorized

Lørdag omkring klokken 20 standsede politiet en mørk BMW med tre unge mænd og da betjentene så opdagede, der blev smidt hash ud af bilen, blev føreren konfronteret med det.

Bilisten blev anholdt og taget med til stationen.

Bilisten blev anholdt og taget med til stationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det passede ham ikke særligt godt og han forklarede med meget store bogstaver, at det har været en af hans passagerer, der smed hashen ud. Den unge mand opfatter det som racisme, når politiet standser biler med udlændinge i.

Fordi den unge bilist var godt op og køre og brugte en lang række ukvemsord mod betjentene, så tilkaldte de forstærkning.

Føreren af bilen blev sigten efter loven om euforiserende stoffer og taget med på stationen.

Politiet har optaget episoden med deres kamera. På stationen vil optagelserne afsløre, om den unge anholdte er uskyldig eller skyldig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...