Politiet tog ung mand med på stationen

7. juni 2014 Uncategorized

Lørdag omkring klokken 20 standsede politiet en mørk BMW med tre unge mænd og da betjentene så opdagede, der blev smidt hash ud af bilen, blev føreren konfronteret med det.

Bilisten blev anholdt og taget med til stationen.

Bilisten blev anholdt og taget med til stationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det passede ham ikke særligt godt og han forklarede med meget store bogstaver, at det har været en af hans passagerer, der smed hashen ud. Den unge mand opfatter det som racisme, når politiet standser biler med udlændinge i.

Fordi den unge bilist var godt op og køre og brugte en lang række ukvemsord mod betjentene, så tilkaldte de forstærkning.

Føreren af bilen blev sigten efter loven om euforiserende stoffer og taget med på stationen.

Politiet har optaget episoden med deres kamera. På stationen vil optagelserne afsløre, om den unge anholdte er uskyldig eller skyldig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...