Politiet tog ung mand med på stationen

7. juni 2014 Uncategorized

Lørdag omkring klokken 20 standsede politiet en mørk BMW med tre unge mænd og da betjentene så opdagede, der blev smidt hash ud af bilen, blev føreren konfronteret med det.

Bilisten blev anholdt og taget med til stationen.

Bilisten blev anholdt og taget med til stationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det passede ham ikke særligt godt og han forklarede med meget store bogstaver, at det har været en af hans passagerer, der smed hashen ud. Den unge mand opfatter det som racisme, når politiet standser biler med udlændinge i.

Fordi den unge bilist var godt op og køre og brugte en lang række ukvemsord mod betjentene, så tilkaldte de forstærkning.

Føreren af bilen blev sigten efter loven om euforiserende stoffer og taget med på stationen.

Politiet har optaget episoden med deres kamera. På stationen vil optagelserne afsløre, om den unge anholdte er uskyldig eller skyldig.

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...