Universe: Plant din blyant i jorden og se den spire

17. juni 2013 Uncategorized

Tilbage i februar måned kunne to danske iværksættere fortælle offentligheden, at de sammen med en  amerikansk robotekspert havde opfundet den første blyant nogensinde, der kunne plantes og blive til  friske krydderurter. Fra den 17. juni kan blyanten, Sprout, købes i Universe eller på shop.universe.dk.

Idéen bag Sprout blyanten er enkel: Brug blyanten til at skrive med. Plant blyanten når den er brugt op,  eller du ikke har tålmodighed til at vente længere. 3-4 uger senere skyder friske krydderurter op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blyanten kommer indtil videre til Danmark i syv forskellige varianter: Basilikum, dild, koriander, mynte,  rosmarin, salvie og timian, men de danske iværksætteres kreativitet stopper ikke der.
I butikken i Universe passer det produkt rigtig godt ind i sortimentet.

– Vi forsøger konstant at finde nye sjove og anderledes ting, som gæsterne i parken og på webshoppen  kan have glæde af efter et besøg i Universe. Blyanten passer fint sammen med, at vi som overordnet formål skal begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri,  siger retail manager Anette Jensen om de nye Sprout-blyanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blyanten består af 100% organiske stoffer i form af grafit, ler, bæredygtigt træ, tørv og økologiske  krydderurtefrø. Sprout produceres i USA under ordentlige arbejdsvilkår og til rimelige lønninger,  og i det hele taget går de to iværksættere meget op i at skabe et bæredygtigt produkt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...