Universe: Plant din blyant i jorden og se den spire

17. juni 2013 Uncategorized

Tilbage i februar måned kunne to danske iværksættere fortælle offentligheden, at de sammen med en  amerikansk robotekspert havde opfundet den første blyant nogensinde, der kunne plantes og blive til  friske krydderurter. Fra den 17. juni kan blyanten, Sprout, købes i Universe eller på shop.universe.dk.

Idéen bag Sprout blyanten er enkel: Brug blyanten til at skrive med. Plant blyanten når den er brugt op,  eller du ikke har tålmodighed til at vente længere. 3-4 uger senere skyder friske krydderurter op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blyanten kommer indtil videre til Danmark i syv forskellige varianter: Basilikum, dild, koriander, mynte,  rosmarin, salvie og timian, men de danske iværksætteres kreativitet stopper ikke der.
I butikken i Universe passer det produkt rigtig godt ind i sortimentet.

– Vi forsøger konstant at finde nye sjove og anderledes ting, som gæsterne i parken og på webshoppen  kan have glæde af efter et besøg i Universe. Blyanten passer fint sammen med, at vi som overordnet formål skal begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri,  siger retail manager Anette Jensen om de nye Sprout-blyanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blyanten består af 100% organiske stoffer i form af grafit, ler, bæredygtigt træ, tørv og økologiske  krydderurtefrø. Sprout produceres i USA under ordentlige arbejdsvilkår og til rimelige lønninger,  og i det hele taget går de to iværksættere meget op i at skabe et bæredygtigt produkt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...