Vil du give børn gode og sjove oplevelser?

23. november 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du synes, det kunne være dejligt at gøre børn glade, så kan du overveje at glide ind i det store korps af frivillige i

Ruth Malle vil gerne have frivillige, kreative børneunderholdere.

Ruth Malle vil gerne have frivillige, kreative børneunderholdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

“Vi mangler frivillige, der kan komme en gang imellem og lave noget med børnene i huset”, siger Ruth Malle til SønderborgNYT.

Krisecenterleder Ruth Malle forestiller sig, det kan være et par stykker, der har lyst til at spille og synge sammen med børnene.

“Det kan også være nogen, der vil male, tegne eller lave andre hobbyting med børnene”, siger hun. Det kan også være en, der vil trylle, klovne eller noget helt tredje.

Vejen til at blive blive frivillig humørspreder er helt enkel: Man ringer på Sønderborg Kvinde- og Krisecenters telefon 7442 0528 og spørge efter Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når børn opholder sig på Sønderborg Kvinde- og Krisecenter i kortere eller længere tid, så har de brug for at have nogle gode og sjove oplevelser.

Dem kan du måske give og dermed blive et lyspunkt i børnenes ophold.

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...