16-årig arbejdede ulovligt i Marina Fiskenæs

2. juli 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Servering af alkohol, alene-arbejde sent om aftenen og intet ansættelsesbevis.

Det var forholdene for en 16-årig pige, der arbejdede på feriecentret Marina Fiskenæs i Gråsten, hvor hun havde faste vagter hver weekend fra hun var 16 til hun var 18 år. Det skriver Fagbladet 3F.

3F Sønderborg rejser nu krav om erstatning og har anmeldt feriecentret til bevillingsnævnet.
16-årige Julie Petersen vidste ikke, at både aftenarbejde og alkoholservering er ulovligt for en ungarbejder, selvom hun følte sig utryg ved at være alene i centret sent om aftenen og natten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var ikke rart, at være der helt alene. Ingen kan høre dig, hvis du råber om hjælp, og alle mennesker har adgang til centret, fortæller Julie Petersen til Fagbladet 3F.

Det blev for meget for både for hende og hendes forældre. De tog kontakt til 3F Sønderborg, der nu rejser et krav mod Marina Fiskenæs på cirka 61.000 kroner for manglende ansættelsesbevis og manglende løn.

Marina Fiskenæs’ ejer har sendt sagen videre til sin advokat.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...