16-årig arbejdede ulovligt i Marina Fiskenæs

2. juli 2013 Uncategorized

Servering af alkohol, alene-arbejde sent om aftenen og intet ansættelsesbevis.

Det var forholdene for en 16-årig pige, der arbejdede på feriecentret Marina Fiskenæs i Gråsten, hvor hun havde faste vagter hver weekend fra hun var 16 til hun var 18 år. Det skriver Fagbladet 3F.

3F Sønderborg rejser nu krav om erstatning og har anmeldt feriecentret til bevillingsnævnet.
16-årige Julie Petersen vidste ikke, at både aftenarbejde og alkoholservering er ulovligt for en ungarbejder, selvom hun følte sig utryg ved at være alene i centret sent om aftenen og natten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var ikke rart, at være der helt alene. Ingen kan høre dig, hvis du råber om hjælp, og alle mennesker har adgang til centret, fortæller Julie Petersen til Fagbladet 3F.

Det blev for meget for både for hende og hendes forældre. De tog kontakt til 3F Sønderborg, der nu rejser et krav mod Marina Fiskenæs på cirka 61.000 kroner for manglende ansættelsesbevis og manglende løn.

Marina Fiskenæs’ ejer har sendt sagen videre til sin advokat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...