Sydbank er igen hovedsponsor for Ringriderfesten

30. juni 2023 Ringriderfesten Skrevet af: Ole Kæhler

Sydbank i Sønderborg støtter – traditionen tro – Ringriderfesten i Sønderborg og viser, at banken er en stabil og sikker hovedsponsor.

“Vi sen der også 40 kvinder med til Damefrokosten, 42 unge med til Ungefrokosten og 44 herrer afsted til Herrefrokosten”, siger bankdirektør Bente Holm Skylvad til SønderborgNYT.

“Når vi fortsat støtter Ringriderfesten i Sønderborg, så skyldes det, at Ringriderfesten er en rigtig stor begivenhed, der løftes af frivillige – og lige så vigtigt er det, at Ringriderfesten hele tiden er i udvikling”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere var det Børneland, som fik et kæmpe løft og derefter kom StreetFood-området.

“I år er nyheden, at der er en frokost for damerne og også en frokost for de unge – og så er der – traditionen tro – også frokosten for herrerne”, siger Bente Holm Skylvad.

Hun fortæller videre, at ringridning er en sønderjysk tradition og det passer som hånd i handske til Sydbank, som opstod af en fusion af selvstændige pengeinstitutter i Sønderborg, gråsten, Aabenraa og Tønder.

“Ligesom ringridningen, så har Sydbank også sønderjyske rødder.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...