SF aflyser foredrag om udfordringerne i psykiatrien

Sønderborg Kaserne. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sønderborg Kaserne. Arkivfoto: Ole Kæhler
4. april 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

SF aflyser foredrag med Sara Darling Jørgensen på grund af sygdom. Foredraget skulle have været holdt i dag, torsdag, på Sønderborg Kaserne.

SF Sønderborg havde inviteret alle interesserede til et oplysende foredrag med Sara Darling Jørgensen, regionsrådsmedlem for SF, der ville dele sin indsigt i de nuværende udfordringer inden for psykiatrien. Med fokus på den nylige lukning af børne- og ungdomspsykiatrien i Esbjerg og den akutte mangel på psykiatere, vil hun vil diskutere SFs visioner og løsningsforslag til forbedring af psykiatrien.

Artiklen fortsætter under annoncen

I lyset af de seneste rapporter om psykiatriens tilstand i Aabenraa, understreger Sara Darling Jørgensen behovet for øjeblikkelig handling:

“Psykiatrien er presset og særligt i Aabenraa er både voksen- og børne-og ungepsykiatrien hårdt ramt, som bl.a. har betydet langvarig lukning af sengepladser i voksenpsykiatrien på grund af personalemangel. Børne- og ungepsykiatrien i Aabenraa har siden efteråret skulle modtage flere patienter, da et flertal i regionsrådet valgte at lukke sengeafsnittet i Esbjerg og også fungere som akutmodtagelse fra kl. 8-18″, siger hun i en pressemeddelelse.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...