Aase Nyegaard rundede borgmester-karrieren af på slottet

19. december 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag fik en rigtigt lang række mennesker sagt farvel til Aase Nyegaard ved afskedsreceptionen i Riddersalen på Sønderborg Slot. Aase Nyegaard  har givet borgmestertitel og kæde videre til Erik Lauritzen – og som det hører sig til, så var der rigtigt mange gæster, der tog ordet og takkede for fire års samarbejde.

Aase Nyegaard blev tydeligt rørt under de mange taler, som fik minderne til at myldre frem.

Aase Nyegaard blev tydeligt rørt under de mange taler, som guidede hende gennem mindernes boulevard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da der var et lille hul i talerækken, greb kommunaldirektør og toastmaster Søren Bonde selv ordet:

– Da jeg selv skulle begynde at arbejde i Rådhuset, havde jeg faktisk bestemt mig for at tiltale Aase Nyegaard med “borgmesteren”, men jeg lærte meget hurtigt, at man bare skal sige Aase. Og det handler jo om, du på en eller anden måde har fået forenet navnet Aase, så det opfattes som borgmesteren og omvendt, siger Søren Bonde.

– Og i den store kultursatsning satsede du virkeligt højt og levede til fulde op til ordene om, at det er bedre at tabe ansigt end at tabe hovedet, lød det fra kommunaldirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politikere, erhvervsfolk, foreningsfolk, embedsmænd og alle mulige andre fik ind under huden, at nu er tiden med Aase Nyegaard i borgmesterstolen slut.

Se billeder fra receptionen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.484335808353438.1073741984.271358109651210&type=1