ABU: Tage Petersen vil spørge ind til forholdene på stedet

7. december 2014 Uncategorized

Tidligere formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Tage Petersen, Venstre, skriver til SønderborgNyt, at det er børnenes tarv og ikke kommunens økonomi, der skal have højeste prioritet på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

“Det betyder selvfølgelig ikke, at byrådet har givet institutionen en blanchocheck, men børnene skal have den rigtige hjælp”, skriver han.

Tage Petersen vil spørge ind til foprholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Tage Petersen vil spørge ind til forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter. Det skal være børnene og ikke økonomi, der har højest prioritet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere ansatte har fortalt, at når de skriver en underretning om nogle ekstra ting, der bør gøres for et barn, så skal underretningen afleveres til deres nærmeste leder, der så retter den til, inden den sendes videre.

“Det betyder, at barnet ikke får den hjælp, der er behov for”, siger ansatte til SønderborgNyt.

Tage Petersen vil spørge ind til forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter på det kommende møde i udvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...