ABU: Tage Petersen vil spørge ind til forholdene på stedet

7. december 2014 Uncategorized

Tidligere formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Tage Petersen, Venstre, skriver til SønderborgNyt, at det er børnenes tarv og ikke kommunens økonomi, der skal have højeste prioritet på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

“Det betyder selvfølgelig ikke, at byrådet har givet institutionen en blanchocheck, men børnene skal have den rigtige hjælp”, skriver han.

Tage Petersen vil spørge ind til foprholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Tage Petersen vil spørge ind til forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter. Det skal være børnene og ikke økonomi, der har højest prioritet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere ansatte har fortalt, at når de skriver en underretning om nogle ekstra ting, der bør gøres for et barn, så skal underretningen afleveres til deres nærmeste leder, der så retter den til, inden den sendes videre.

“Det betyder, at barnet ikke får den hjælp, der er behov for”, siger ansatte til SønderborgNyt.

Tage Petersen vil spørge ind til forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter på det kommende møde i udvalget.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...