Alssundman lukker flere veje i Sønderborg

1. september 2021 Sport

Fra kl. 10 på søndag er der Alssundman, som har start- og målområde ved Sønderborg Slot.

Alssundman indebærer, at tre veje tæt på vandet i Sønderborg lukkes for trafik det meste af dagen. Vejene er lukket for trafik i tidsrummet fra kl. 06.00 til 17.00. Der skiltes med omkørsel.

Det skriver Sønderborg Kommune.

Det betyder, at beboere på Strandvej, fra Strand til Kongevej, inklusiv Strandvænget, Ulvedalen og et lille stykke af Kongevej ikke kan køre ind til eller ud fra deres boliger i tidsrummet søndag fra kl. 06.00 til 17.00, og de opfordres til at parkere et andet sted, hvis de skal bruge deres bil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hertug Hans Vej lukkes for trafik, men beboerne kan køre ud og til venstre i retning mod Ringgade.

Alssundman er et triatlonstævne, hvor svømning sker i vandet ud for Strandvej med start og mål på Fluepapiret. Dernæst cykles der på en rundstrækning med start og mål ved Sønderborg Slot og til sidst løber deltagerne på Strandpromenaden og Gendarmstien på en rundstrækning, der har vendepunkt ved Sønderskoven.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...