Bilbranden i Stenbjergparken skyldes fejl i ledningsnet

21. juli 2021 112

Søndag aften var der brand i en bil, som holdt på en P-plads i Stenbjergparken og pilene pegede på, at branden kunne være påsat.

“Men vores undersøgelser viste, at det var det ikke. Det ser i stedet ud til, at der har været nogle fejl i bilens ledningsnet og at det er forklaringen på branden”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Søndag aften – kort før midnat – rykkede Brand og Redning til Stenbjergparken, hvor der var ild i en bil på en parkeringsplads ud for nummer 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Branden blev hurtigt slukket, men flammerne havde nået at skade Multihuset og en bil, som holdt ved siden af”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...