Blufærdighedskrænkelse: 22-årig asylansøger fængslet i 14 dage

16. november 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Ved et grundlovsforhør sendte en dommer i Retten i Sønderborg den 22-årige afrikaner, der tirsdag aften befamlede en 16-årig pige, bag lås og slå i foreløbig 14 dage, skriver Politiet på Twitter.

“Onsdag middag fremstiller viden 22-årige afrikanske mand – der tirsdag aften blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse – for en dommer i et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg”, siger Svend Erik Lassen fra politiet..

”En 16-årig pige kom gående ad Jernbanegade og ud foran Lagkagehuset blev hun passet op af manden, som pressede hende op i en krog og befølte hende uden på tøjet”, sagde Erik Lindhardt, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi tirsdag aften til SønderborgNYT.

Den 16-årige pige gav politiet et godt signalement af den 22-årige gerningsmand, som hurtigt blev fundet på asylcentret i Sønderborg hvor han blev anholdt.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...