Børn og unge fra Dansk Kurdisk forening skal lave mad sammen med SønderjyskE-spillere

19. januar 2023 Sønderborg
Børn og SønderjyskE-spillere på køkkenholdet, Arikfoto: Ole Kæhler
Børn og SønderjyskE-spillere på køkkenholdet, Arikfoto: Ole Kæhler

Mandag den 23. januar vil tre eller fire professionelle håndboldspillere fra SønderjyskE mødes med børn og unge fra Dansk Kurdisk forening for at lave sund mad.

Madlavningsaftenen finder sted i undervisningskøkkenet på Dansk Kurdisk forenings ‘hjemmebane’, som er Frivillighedens Hus. Madholdet består af 15 børn og unge mellem 10 og 13 år. Efter madlavningen spiser børn, unge og frivillige fra Dansk Kurdisk forening sammen med håndboldspillerne i cafeen, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Madlavningsarrangementet er en del af samarbejdsaftalen mellem Sønderborg Kommune og SønderjyskE herrehåndbold om aktiviteter med fokus på at styrke trivsel og mental sundhed hos børn og unge.

Der er aftalt forskellige aktivitetsdage i sæsonen 2022/ 2023, og arrangementet på mandag er det andet madlavnings-arrangement i Frivillighedens Hus.

Senere inviteres børnene til en kamp på SønderjyskE’s hjemmebane, hvor børnene får mulighed for at hilse på de spillere, de har lavet mad sammen med samtidig med, at de skal se en håndboldkamp i Skansen. I aftalen mellem Sønderborg Kommune og SønderjyskE laves der yderligere et par lignende arrangementer for frivillige, sociale og sundhedsfremmende foreninger i løbet af sæsonen 2022/2023, hvor målgruppen er børn og unge.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...