Borgmesteren er med i Paris når Tour de France-ruten afsløres

13. oktober 2021 Sport

Borgmestrene fra de fem danske mål- og startbyer, erhvervsminister Simon Kollerup og Kronprinsen vil alle være med, når løbsdirektør Christian Prudhomme i morgen, torsdag, løfter sløret for næste års Tour de France-rute i Palais de Congrès i Paris. Præsentationen indledes med et særligt fokus på Danmark og den danske cykelglæde og cykelkultur.

Det sker, når Kronprinsen holder tale og parterne bag den danske Tourstart viser en ny film om den danske cykelkultur og tourbegejstring. Og så starter præsentationen af den samlede rute selvfølgelig med udgangspunkt i de tre danske etaper, som indleder næste års Tour de France, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Industri afholder samme dag et erhvervsfremstød for danske virksomheder og indbudte gæster i Danmarkshuset på Champs-Élysées som et led i, at det officielle Danmark er i Paris ifm. rutepræsentationen af Tour de France. Her vil der være fokus på sundhed, cykling og bæredygtighed, hvor de medvirkende virksomheder vil præsentere deres løsninger og produkter for stakeholders og indbudte VIP, såsom Kronprinsen, erhvervsministeren, borgmestre og sponsorer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...