CMS Sønderborg er klar med årets motions-cykleløb

23. juli 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 4. august er det cyklemotionisterne og andre cykleglade, der får chancen for at køre et af de længere motionsløb eller tage den mere hyggeprægede Sønderborgturen. På de 70 – 110 eller 140 km lange ruter er der start fra området ved Kontor Syd klokken 9, mens man kan starte på Sønderborgturen frem til klokken 11.30.fri2

Artiklen fortsætter under annoncen

Motionisternes køreplan

Der køres først en såkaldt prolog gennem Sønderborg by med Borgmester Aase Nyegaard , der er protektor for løbet, og klubbens hovedsponsor Svend Aage Kjær, Kontor Syd, foran hele feltet på ca. 260 ryttere.

 

Når feltet er nået til  2-Øren på Sundgade skyder borgmesteren løbet i gang.

Herefter går turen ad Ankersgade til Grønnekærvej, op bagom Dybbøl Mølle, videre derfra til Vemmingbund, Broagerland, gennem små landsbyer, og ud til 1. depot på Ullerup Skole.fri1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Ved Ullerup Skole vender 70 km.-ruten, og der køres tilbage til startstedet via Blans, Sandbjerg, Ragebøl, op ad Dybbøløsten bakken, og videre til mål i Sønderborg (Elholm 2).

 

110 km.-ruten fortsætter fra Ullerup Skole til Gråsten, Bovrup, Varnæs og langs Als Fjord til Blans og tilbage til depotet ved Ullerup Skole. Derefter følges 70 km.-ruten, hjem til Sønderborg.

 

140 km.-ruten, som er for de lidt mere barske ryttere, følger 110 km.-ruten et stykke, for derefter at tage en ekstra sløjfe udover Søgård, hvor der er depot ved Hostrup Sø. Derfra går ruten tilbage til målet ved Kontor Syd i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter ”hjemkomsten” serveres der en velfortjent frokost til alle. Vores Løbs-café har åbent hele dagen!

 

Tilmelding og betaling, se hjemmesiden: . Der kan eftertilmeldes på dagen mod et lille ekstra gebyr.

Bare mød op

Samme sted fra kl. 09:30 er der Sønderborg Rundt. En lille hyggelig 20-km familietur på en afmærket rute i Sønderborg, går ud til ”Kryb i Ly” i Sønderskoven, hvor der er et depot, og hvor børnene kan vinde præmier i en lille konkurrence. Ved tilbagekomsten til startstedet uddeles præmierne i vores cafè!

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Rundt kan startes helt frem til kl. 11:30. Her er der ingen for-tilmelding.

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...