Danfoss hjælper med danskundervisning til syrere

14. oktober 2014 Frivillige

De frivillige i Nordborg, der hjælper de syriske flygtninge med dansk, har sendt et brev til Danfoss, fordi der hverken er blanke A4-ark eller kuglepenne til rådighed, når der skal undervises.skole

Danfoss modtog en mail mandag og allerede tirsdag formiddag kom der svar.

“Danfoss vil tage en tur rundt til deres mange skabe, skuffer og hylder og komme med papir og blyanter i løbet af tirsdag”, siger frivillig Erzsébet Bernscherer.

Artiklen fortsætter under annoncen

De frivillige havde forestillet sig, at kommunen eller Udlændingestyrelsen ville bidrage med de ting, men sådan ser det ikke ud til at være.

“Hvor er det pragtfuldt, at Danfoss hjælper os. Vi har absolut ikke noget papir eller nogle blyanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi frivillige tager med hjemmefra, men vi har ikke mere. Syrerne er meget interesserede i at lære dansk, og de skriver alt ned. De sidder og deles om en enkelt kuglepen eller blyant, og A4- papirerne bliver delt i mindre stykker, og der blir’ skrevet på begge sider.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de så kommer over i lejlighederne, så øver de sig”, siger Erzsébet Bernscherer til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...