Der dæmmes op for sex-chikane i Sønderborgs natteliv

13. januar 2016 112

Det er ikke kun i Köln og Sverige det foregår – chikane i nattelivet er også en realitet i Sønderborg , oplyser TV Syd.

Diskoteker i Sønderborg har afvist flygtninge og asylansøgere for at krænke kvindelige gæster med berøringer og tilbud om sex.images (3)

Artiklen fortsætter under annoncen

I efteråret indførte tre diskoteker i Sønderborg et fælles krav til, at deres gæster skulle kunne tale enten dansk, engelsk eller tysk for at få adgang til diskoteket. Begrundelsen var, at man af sikkerhedsmæssige årsager skulle kunne kommunikere med gæsterne herunder også de asylansøgere, der forsøgte at komme ind på diskoteket.

“Det er klart, at hvis vi beder en af vores mandlige gæster om at stoppe med hive i en pige, så skal de kunne forstå, hvad vi mener. Der var simpelthen for mange eksempler på, at de ignorerede de henstillinger om, at lade de kvindelige gæster i fred”, siger Glenn Hollender fra Den Flyvende Hollænder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...