Det gode liv i Nordborg og Havnbjerg skal styrkes

25. marts 2019 Politik

Hvordan styrkes det gode liv i Nordborg og Havnbjerg?

Det er spørgsmålet, som Sønderborg Kommune inviterer borgerne i de to byer til at komme og drøfte til borgermødet den 28. marts kl. 19 i Nørherredhus.

Håbet er, at mange borgere dukker op, og at de har masser af ideer med.

”Vi byder borgerne op til dans. Kom og fortæl os, hvordan området skal udvikle sig, og hvordan vi når derhen. Borgerne, som bor her, ved bedst, hvad der skal til, og hvordan vi får udpeget de rigtige udviklingsmål. Nordborgs funktion har på nogle området ændret sig efter kommunesammenlægning i 2007, ligesom det er sket for andre af kommunens tidligere hovedbyer. Vi tager tyren ved hornene og tager en snak om identitet og om, hvordan byernes bedst spiller hinanden gode”, lyder opfordringen fra Teknik- og Miljøudvalgets formand, Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune kvitterer undervejs i mødet med en kop kaffe eller te og også kage.

Efter borgermødet åbner der den 9. og 10. april et bykontor, hvor man kan se de mange input fra borgermødet og komme med yderligere ideer og kommentarer.

Bykontoret får adresse på biblioteket på Løjtertoft, og det vil de to dage være åbent kl. 14-17.30, skriver kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...