DF vil forbyde muslimske tørklæder hos ansatte i Region Syddanmark

25. august 2014 Uncategorized
imagesDansk Folkeparti i Region Syddanmark vil forbyde alle ansatte at bære muslimske tørklæder. Det skriver regionsrådsmedlem Niels Erik Søndergaard (DF) på regionens blog.
Artiklen fortsætter under annoncen

Forbuddet skal omfatte alle medarbejdere på såvel sygehusene som regionens øvrige arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Niels Erik Søndergaards blog vil Dansk Folkeparti fremsætte et dagsordensforslag til et regionsrådsmøde for at få gennemført forbuddet, men det kommer dog ikke til at ske foreløbig. Det siger gruppeformanden for Dansk Folkeparti i regionsrådet, Thies Mathiasen:

– Det er en finke, der er gledet af panden ved en fejl. Vi skal selvfølgelig ikke trække den slags ideologi ind i de økonomiske forhandlinger, der er i gang nu, siger Thies Mathiasen til tv.syd..

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkeparti vil i stedet fremsætte forslaget, når der er andre mere værdiladede forhandlinger, eller når regionsrådet igen skal konstituere sig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...