DFUNK: Vil du være med til at hjælpe unge flygtninge?

9. februar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

DFUNK er Dansk Flygtningehjælps Ungdom, en forening af unge der arbejder for flygtninge i Danmark og internationalt.

I DFUNK arbejder unge i fællesskab for at oplyse og rykke holdninger på det flygtninge- og integrationspolitiske område og for at skabe bedre levevilkår for flygtninge, der skal skabe sig en ny tilværelse i Danmark.

Der er startet en Ung-til-ung gruppe i Sønderborg, hvor frivillige laver sociale aktiviteter sammen med unge flygtninge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan være alt fra at tage ud og spise, bowle og meget mere  -alle udgifter betales af foreningen, skriver DFUNK til SønderborgNYT.

Formålet er at give unge flygtninge en god start og mod på deres nye liv i Danmark. For at dette skal kunne lade sig gøre mangler vi dog frivillige i alderen 18-30 år, som har lyst og tid til at være med.

Du kan læse mere og tilmelde dig HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...