Drabssag er årsag til mandagens politiaktion i Sønderborg

12. januar 2016 112

En del mennesker lagde mandageftermiddag mærke til at en større politiaktion var i gang omkring Ringgade i Sønderborg. Svært bevæbnet politi fra politikredsens anholdelsesgruppe var i aktion iført skudsikre veste.

 

En ambulance holdt klar i nærheden og dramatikken var til at få øje på ved aktionen og flere mente at have hørt skud i forbindelse med aktionen men det afviser politiet, oplyser Radio Als.a

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

“Der blev ikke skudt og det hele forløb rimeligt udramatisk”, siger Jens Møller Jensen fra Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

Aktionens mål var at anholde personer, der har forbindelse til et tre-dobbelt drab der blev begået d. 11. november på Frederiksberg.

Under efterforskningen af drabene er politiet kommet på sporet af ulovlige våbenbesiddelser og salg af våben og det var i den forbindelse, politiet var i aktion i Sønderborg.

Politiet ville anholde de personer, der er identificeret som både leverandører og købere af våbnene, men også 12506822_1725099177719338_348157568_npersoner, der har deltaget aktivt i planlægningen om at skaffe våben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anholdelser og ransagninger er sket såvel i Storkøbenhavn, andre steder på Sjælland samt på Fyn og i Jylland. Der er anholdt i alt 12 personer og der er gennemført 19 ransagninger. De anholdte er alle mænd med en anden etnisk oprindelse end dansk, og de er i alderen fra 16 – 30 år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk