Du kan opleve fornemmelsen af fortryllende Paris på Als

26. januar 2023 Erhverv

Den 24. marts kl. 18.30 slår Det Franske Hus dørene op til et brag af en festlig fransk aften den bedste varitéstil i samarbejde med Als Kloster, sangeren Claude Chichon og vineksperten Ludovic Riauté. Stemningen fra Paris kommer altså til Als.

Vi byder på gastronomi på højt niveau, vin i særklasse og franske musikere fra Paris i klostrets smukke lokaler, skriver Det Franske Hus i en pressemeddelelse.

Vi starter aftenen med velkomst-champagne og små hapser samt uddeling af lodsedler og derefter er der en fire retters menu efterfulgt af kaffe, Petit Fours og likør eller cognac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle retter bliver ledsaget af fremragende vine tilpasset til maden. Efterfølgende vil det være muligt at købe eller bestille vinene hos Ludovic Riauté, som også vil stå til rådighed og svare på spørgsmål gennem hele aftenen.

Billetprisen for hele aftenen er 1295 kroner per person.

Ønskes der overnatning, kan det bestilles gennem Als Kloster på alskloster.dk

For bordbestilling, skriv eller ring til info@detfranskehus.dk/7344 1004.

Sidste frist for bestilling er den 12. marts 2023

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...