Flere hjem ramt af indbrud i påsken

7. april 2015 112

Påskeferie er lig med mennesketomme boligheder og det giver arbejsro til indbrudstyvene, der skruer op for tempoet i ferier og på helligdage. Påsken blev ingen undtagelse.

Mellem 26. marts og 2. april blev en rude smadret i en bolig i Hørup.politi3

“Her er udbyttet ikke gjort op”, siger vicepolitikommisær Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mellem Skærtorsdag og Langfredag ryger der en rude i en villa på Nydamsvej i Øster Sottrup og en tyv forsvinder med en ældre møntsamling”, siger Peter Baum. I Blans sker der også et indbrud, hvor tyven knuser en rude.

“I Blans er udbyttet ukendt”, siger Peter Baum.

Rude pilles ud

På Farverløkken i Broager er det på en mere stille måde, en indbrudstyv slipper ind.

“Med en skruetrækker vipper han kantlisten i en rude af og løfter glasset ud”, siger Peter Baum til SønderborgNyt. Tyven tager smykker, en spilkonsol og spil med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag morgen klokken 08.03 går alarmen i en villa i Egernsund. Og det gør indbrudstyven, der satte den i gang, også.politi 1

“Han når at tage en PH-lampe, der stod i vinduet med sig”, siger politiet.

En familie i Ulkebøl kom søndag hjem til en villa med en knust rude, men det ser ikke ud til, at der har været nogen indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gjorde der i en villa i Blomstergade i Sønderborg, men der er ikke helt styr på, hvad der mangler endnu”, siger Peter Baum. Tyven kom ind ved at smadre en rude.

I Helgolandsgade bliver der i forbindelse med indbrud i en lejlighed stjålen livremme af mærket Louis Vuitton og parfume.

“Der ser heller ikke ud til at mangle noget i Audio Nova Hørecentral i Gråsten, hvor en indbrudstyv slap ind ved at knuse en rude”, siger Peter Baum.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk