Flere unge snyder med ID for at være med i nattelivet

13. oktober 2021 112

Flere eksempler på snyd med ID, der nu får Syd- og Sønderjyllands Politi til at advare mod at begå dokumentfalsk.

“Det er åbenbart for fristende for nogle af de helt unge at komme ud i nattelivet med andre unge over 18 år, og nok ikke mindst nu, hvor samfundet åbner igen efter lang tid med covid-19”, fortæller politikommissær Dennis Holst fra Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at der på kort tid har været fire episoder, hvor unge har forsøgt at snyde med ID. En i Sønderborg, en i Varde og to i Haderslev

Artiklen fortsætter under annoncen

Konsekvenserne ved at bruge falsk ID giver ikke kun en bøde, men det betyder også, at man risikerer at få en plet på sin straffeattest.

“En ting er bøden, en anden ting er, at får man en plet på straffeattesten, kan det blive sværere at få drømmejobbet”, siger Dennis Holst.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer derfor forældre til at tage en snak med deres store børn, hvis de har en mistanke om forsøg på snyd med ID.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...