Fodboldrenge og forældre på oplevelsestur

17. september 2016 Sønderborg

Lørdag formiddag stod tre trænere fra Dybbøl Idrætsforenings fodboldhold og ventede på både børn og forældre.

“Vi skal til Hamborg, hvor vi skal hygge og se fodbold”, siger Lars Hauge Damm til SønderborgNYT. Han,  Philip Baxter og Jacob Lorenzen udgør tilsammen 3/4 af trænerne for to af børneholdene.

“Vi har længe snakket om at give børnene en oplevelse og derfor søgte vi legater. Nordeafonden opfordrede os til at skrive en rigtig god ansøg, hvor vi skulle fortælle, hvad vi ville bruge pengene til – og hvad gevinsten ved at bruge dem skulle være”, siger Lars Hauge Damm. Ansøgningen kom til at handle om sammenhold, fællesskab og trivsel. Præcis de værdier, som mange foreninger har skrevet ind og som er bærende for rigtigt meget frivillighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nordeafonden sendte 20.000 kroner og nu kan de børn, der tager med turen, tage far eller mor med. De ledige pladser i busserne er givet til medlemmer, der selv betaler for at se fodbold”, siger Lars Hauge Damm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...