Fodboldrenge og forældre på oplevelsestur

17. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Lørdag formiddag stod tre trænere fra Dybbøl Idrætsforenings fodboldhold og ventede på både børn og forældre.

“Vi skal til Hamborg, hvor vi skal hygge og se fodbold”, siger Lars Hauge Damm til SønderborgNYT. Han,  Philip Baxter og Jacob Lorenzen udgør tilsammen 3/4 af trænerne for to af børneholdene.

Fodbolddrenge foran trænerne Jacob Lorenzen, Philip Baxter og Lars Hauge Damm.

Fodbolddrenge foran trænerne Jacob Lorenzen, Philip Baxter og Lars Hauge Damm.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har længe snakket om at give børnene en oplevelse og derfor søgte vi legater. Nordeafonden opfordrede os til at skrive en rigtig god ansøg, hvor vi skulle fortælle, hvad vi ville bruge pengene til – og hvad gevinsten ved at bruge dem skulle være”, siger Lars Hauge Damm. Ansøgningen kom til at handle om sammenhold, fællesskab og trivsel. Præcis de værdier, som mange foreninger har skrevet ind og som er bærende for rigtigt meget frivillighed.

“Nordeafonden sendte 20.000 kroner og nu kan de børn, der tager med turen, tage far eller mor med. De ledige pladser i busserne er givet til medlemmer, der selv betaler for at se fodbold”, siger Lars Hauge Damm.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...