Foto: Politiet efterlyser stadig tankrøver

21. november 2014 Uncategorized

En knivbevæbnet mand begik fredag den 7. november klokken 17.00 i år røveri mod Shell/Seven Eleven, Nørrekobbel i Sønderborg.

Røveren ses her på billede fra overvågningen.

Røveren ses her på billede fra overvågningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden kom kørende til Shell på en knallert. På vej ind i forretningen tog han en kniv med sort skæfte frem. Den brugte han til at true sig til kontanter. Derefter forsvandt han på knallert i vestlig retning ad Nørrekobbel.

Gerningsmanden beskrives som 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Han bar briller og var iført en sort styrthjelm med to udluftningskanaler, hvidt mærke bagpå og med visir.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sort/hvidt halstørklæde, brun jakke med kraftige syninger foran og på armene, skrålommer nederst på maven og med hætte. Muligvis en rulamsjakke.

Mørke handsker med et hvidt mærke på håndryggen, lyse cowboybukser med to mørke pletter på højre baglomme og lyse kondisko.

Røveren medbragte en større kniv med sort skæfte og en hvid mulepose med sorte mærker på.

Har du oplysninger i sagen kontakt politiet på 1-1-4

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...