Fra onsdag er der frivillige vejvisere på sygehuset i Sønderborg

27. februar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Onsdag starter et korps på 18 frivillige vejvisere med at hjælpe patienter og pårørende i forhallen på sygehuset iSønderborg.

Vise-vej-funktionen er et af de første projekter omkring frivillighed på Sygehus Sønderjylland, der udspringer af Region Syddanmarks frivillighedsstrategi og Sygehus Sønderjyllands frivillighedspolitik og strategi på området.

Vejviserne er et supplement til de professionelle ansattes arbejde, og de frivilliges indsatser skal ses som et bidrag til den service borgeren oplever på sygehuset, skriver Sygehus Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man vil have mulighed for at møde dem på hverdage fra 8-16, hvor de i vil være behjælpelige med at finde vej til klinikker og ambulatorier mm. De vil også kunne svare på en del af de mest gængse praktiske spørgsmål pårørende måtte have.

Der vil være en til to på vagt ad gangen.

De frivillige har en mørkeblå vest med påtrykt ”frivillig” samt identifikationsskilt.

De frivillige har været igennem en basisuddannelse hvor de bl.a. har gennemgået hygiejne, værtsskab, træning i hvor ligger hvad på matriklen, og de har alle underskrevet tavshedserklæring og samarbejdsaftale. De glæder sig rigtig meget til at komme i gang og give ”det lille ekstra”, der kan gøre oplevelsen af at komme på sygehuset endnu mere tryg og rolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...