Fra onsdag er der frivillige vejvisere på sygehuset i Sønderborg

27. februar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Onsdag starter et korps på 18 frivillige vejvisere med at hjælpe patienter og pårørende i forhallen på sygehuset iSønderborg.

Vise-vej-funktionen er et af de første projekter omkring frivillighed på Sygehus Sønderjylland, der udspringer af Region Syddanmarks frivillighedsstrategi og Sygehus Sønderjyllands frivillighedspolitik og strategi på området.

Vejviserne er et supplement til de professionelle ansattes arbejde, og de frivilliges indsatser skal ses som et bidrag til den service borgeren oplever på sygehuset, skriver Sygehus Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man vil have mulighed for at møde dem på hverdage fra 8-16, hvor de i vil være behjælpelige med at finde vej til klinikker og ambulatorier mm. De vil også kunne svare på en del af de mest gængse praktiske spørgsmål pårørende måtte have.

Der vil være en til to på vagt ad gangen.

De frivillige har en mørkeblå vest med påtrykt ”frivillig” samt identifikationsskilt.

De frivillige har været igennem en basisuddannelse hvor de bl.a. har gennemgået hygiejne, værtsskab, træning i hvor ligger hvad på matriklen, og de har alle underskrevet tavshedserklæring og samarbejdsaftale. De glæder sig rigtig meget til at komme i gang og give ”det lille ekstra”, der kan gøre oplevelsen af at komme på sygehuset endnu mere tryg og rolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...