Ghettoindsats med fokus på ret og pligt

30. august 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

I de senere år er der lavet adskillige indsatser i de såkaldte ghettoområder, hvor der har været fokus på Det Gode Liv, Aktivt medborgerskab og flere andre ting..

“Og den indsats har båret frugt, så nu er vi klar til at lave en ny indsats, hvor vi sætter fokus på blandt andet integration og her skal vi tale om ret og pligt”, siger sundhedsudvalgsformand Hele Larsen på onsdagens byrådsmøde.

“Der er 1224 boliger i de såkaldte ghettoområder og en stor del af beboerne er ledige, uden uddannelse og så bor der også en stor del mennesker, der har anden etnisk herkomst end dansk”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På integrationen kan det være, vi skal ud og fortælle, hvad der skal til for at være med – og om konsekvensen af ikke at ville”, siger Helge LArsen.

Hos Venstre er der opbakning og glæde over, der lægges vægt på en indsats for job og integration.

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...