Godt 400 på march for julemærkehjemmene

4. december 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

230 forhåndstilmeldte mødte søndag formiddag op på Sønderskov-Skolen, der havde rollen som startsted for årets Julemærkemarch, hvor det indbetalte gebyr går til julemærkehjemmene.

Tidligere havde julemærkehjemmene en stabil indtægt på salget af julemærker. Men nu sender vi en mail eller en besked på Facebook – og så bliver der ikke længere solgt julemærker. Det betyder, at der skal tænkes meget mere i andre veje at sikre penge til julemærkehjemmene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangørerne venter at små 200, der ikke havde meldt sig, alligevel kommer til en gåtur på fem eller ti kilometer i den friske, kølige luft. På landsplan er der små 8.000 mennesker, der går penge i kassen til de udsatte børn, der får hjælp fra julemærkehjemmene.

Deltagerne havde et pitstop ved Kryb i Ly i Sønderskoven, hvor billetter kunne veksles til varme drikke og pølser.

Et kig ud over deltagerrækken viste, at Julemærkemarchen især bruges af familier – og børnene gik bravt afsted på forventningen om, at det i sidste ende gav en medalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...