Godt 400 på march for julemærkehjemmene

4. december 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

230 forhåndstilmeldte mødte søndag formiddag op på Sønderskov-Skolen, der havde rollen som startsted for årets Julemærkemarch, hvor det indbetalte gebyr går til julemærkehjemmene.

Tidligere havde julemærkehjemmene en stabil indtægt på salget af julemærker. Men nu sender vi en mail eller en besked på Facebook – og så bliver der ikke længere solgt julemærker. Det betyder, at der skal tænkes meget mere i andre veje at sikre penge til julemærkehjemmene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangørerne venter at små 200, der ikke havde meldt sig, alligevel kommer til en gåtur på fem eller ti kilometer i den friske, kølige luft. På landsplan er der små 8.000 mennesker, der går penge i kassen til de udsatte børn, der får hjælp fra julemærkehjemmene.

Deltagerne havde et pitstop ved Kryb i Ly i Sønderskoven, hvor billetter kunne veksles til varme drikke og pølser.

Et kig ud over deltagerrækken viste, at Julemærkemarchen især bruges af familier – og børnene gik bravt afsted på forventningen om, at det i sidste ende gav en medalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...