Grænseoverskridende samarbejde om jernbane

15. februar 2014 Uncategorized

Forleden  besluttede Flensborgs byråd, at det vil støtte en dansk-tysk undersøgelse af den optimale placering for en banegård, som skal fungere som grænseoverskridende samlingspunkt i regionen. Byrådet pegede samtidig på Sporskifte (Weiche) som det optimale sted at placere denne.

Kvikt fra Aarhus og så et skifte i Tinglev - og videre til Sønderborg.

Kvikt fra Aarhus og så et skifte i Tinglev – og videre til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

At der nu er officiel støtte i Flensborg betyder, at Flensborg, Aabenraa og Sønderborg kan arbejde videre i Grænsetrekant-samarbejdet med at få igangsat undersøgelsen, som skal afdække de forskellige muligheder for den fremtidige placering af banegården, skriver Flensborg Avis.

I Aabenraa har man endnu ikke en officiel holdning til placeringen, men det er dog et krav, at der bliver god adgang for sønderjyderne til den nye forbindelse, som blandt andet vil sænke rejsetiden mellem Aarhus og Hamborg. En løsning kunne være at beholde et stop i f.eks. Tinglev, hvor der er også er forbindelse til Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...