Helstegt vildsvin og sommerjazz på Færgen Bitten

9. april 2016 Nordborg

Lørdag den 28. maj bliver der igen mulighed for at tage på en usædvanlig tur med Færgen Bitten Clausen og drømmer man om at bruge en aften ombord, så er det en god idé at bestille billetten i en fart, inden der pludselig – igen – meldes: Alt udsolgt. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/04/images-1-3.jpe” alt=”images (1)” width=”259″ height=”194″ />

Denne sejltur fraviger den nemlig sin sædvanlige rute mellem Hardeshøj og Ballebro og smutter i stedet ned gennem Als Fjord og Alssund til Kong Christian X’s Bro i Sønderborg, hvor den vender og returnerer til Ballebro og Hardeshøj.

Turen er også på andre måder usædvanlig. Bildækket er nemlig i dagens anledning uden biler – og i stedet underlag i et stort festtelt, der er møbleret med borde og stole, en buffet med grillet vildsvin fra Detlef og et jazzorkester, Sir Horstmanns Jassband. Der er tale om en ualmindelig hyggelig tradition, som efterhånden har nogle år på bagen. Ofte tilsmiles arrangementet af fint vejr, så turen – af mange lystsejlere kaldt landets smukkeste – kan nydes i solskin og med en flot solnedgang mod vest, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.images (2)

Turen starter kl. 19.30 fra Hardeshøj med opsamling ti minutter senere i Ballebro, inden sejladsen foregår i sindigt hyggetempo sydpå. Returnering til de to færgelejer ventes at finde sted omkring midnat.

Billetsalget er gået i gang, og billetter a 345 kr. inkluderer sejlads, mad og musik. Billetter købes på hjemmesiden www.faergen-bitten.dk – se under “Oplevelser” > Als River Boat 2016. Herfra kan billetterne også printes. Har man ikke mulighed for selv at printe billetter, kan betaling og afhentning af billetter aftales på tlf. 20 33 45 07.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk