Herlig salsa fyldte luften og dansegulvet

20. april 2013 Uncategorized

Lørdagens koncert i Sønderborghus blev oplevet af danseglade salsa-elskere, der brugte aftenen på dansegulvet foran scenen. Og hvis der skulle være en enkelt kvinde imellem, der ikke helt vidste, hvordan man får salsa til at se super sexet ud, så kunne hun kigge på den kvinde, der stod på scenen.

Særdeles levende sangerinde på scenen i Sønderborghus
Der er mange succes-historier om dansk musik i udlandet. Men det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år. Jorge Corderos orkester mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket i resten af Europa, nyder orkestret stor respekt  pga. den  høje musikalske kvalitet. 
Artiklen fortsætter under annoncen

Om orkestret spiller på  festivaler, diskoteker eller til privat forsamling, så formår Cordero altid at forføre sit publikum med den karakteristiske cubanske energi og glade stemning.
Jorge Cordero & Los Gran Daneses består af  syv cubanske og fire danske musikere. Orkestret har turneret på Cuba, i USA, Skandinavien og i adskillige europæiske lande.
Se billeder: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-salsa-aften-i-sonderborghus.html
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...