Herlig salsa fyldte luften og dansegulvet

20. april 2013 Uncategorized

Lørdagens koncert i Sønderborghus blev oplevet af danseglade salsa-elskere, der brugte aftenen på dansegulvet foran scenen. Og hvis der skulle være en enkelt kvinde imellem, der ikke helt vidste, hvordan man får salsa til at se super sexet ud, så kunne hun kigge på den kvinde, der stod på scenen.

Særdeles levende sangerinde på scenen i Sønderborghus
Der er mange succes-historier om dansk musik i udlandet. Men det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år. Jorge Corderos orkester mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket i resten af Europa, nyder orkestret stor respekt  pga. den  høje musikalske kvalitet. 
Artiklen fortsætter under annoncen

Om orkestret spiller på  festivaler, diskoteker eller til privat forsamling, så formår Cordero altid at forføre sit publikum med den karakteristiske cubanske energi og glade stemning.
Jorge Cordero & Los Gran Daneses består af  syv cubanske og fire danske musikere. Orkestret har turneret på Cuba, i USA, Skandinavien og i adskillige europæiske lande.
Se billeder: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-salsa-aften-i-sonderborghus.html
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...