HJÆLP POLITIET: 84-årig kvinde forsvundet

2. november 2017 112 Skrevet af: Michael Kjær

Kvinden er fundet

OPDATERING 2/11- 06:48: 84 årige Inga Sivertsen er fundet ved Gråsten Industrimontage, hvor hun havde søgt ly på terrasse. Kold, men i god behold. Syd- og Sønderjyllands Politi takker for hjælpen..

Inga Sivertsen, en 84-årig dement kvinde, er blevet meldt savnet af Syd- og Sønderjyllands politi. Inga Sivertsen kan ikke klare sig selv på egen hånd men er ellers ved godt helbred. Hun gik fra bopælen i Nybøl ved Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inga Sivertsen er 165 cm høj, mørkblond, kort hår og almindelig af bygning. Politiet ved ikke hvilket tøj og øvrig beklædning Inga Sivertsen havde på da hun forlod bopælen.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordre folk i området til at tjekke udhuse, skure og lignende, da hun muligvis har søgt ly for natten.

Hvis du har set Inga eller har andre oplysninger der kan hjælpe med at finde Inga Sivertsen, så kontakt politiet på 1-1-4.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...