HJÆLP POLITIET: 84-årig kvinde forsvundet

2. november 2017 112

Kvinden er fundet

OPDATERING 2/11- 06:48: 84 årige Inga Sivertsen er fundet ved Gråsten Industrimontage, hvor hun havde søgt ly på terrasse. Kold, men i god behold. Syd- og Sønderjyllands Politi takker for hjælpen..

Inga Sivertsen, en 84-årig dement kvinde, er blevet meldt savnet af Syd- og Sønderjyllands politi. Inga Sivertsen kan ikke klare sig selv på egen hånd men er ellers ved godt helbred. Hun gik fra bopælen i Nybøl ved Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inga Sivertsen er 165 cm høj, mørkblond, kort hår og almindelig af bygning. Politiet ved ikke hvilket tøj og øvrig beklædning Inga Sivertsen havde på da hun forlod bopælen.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordre folk i området til at tjekke udhuse, skure og lignende, da hun muligvis har søgt ly for natten.

Hvis du har set Inga eller har andre oplysninger der kan hjælpe med at finde Inga Sivertsen, så kontakt politiet på 1-1-4.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...