Intet vederlag til skolebestyrelser

7. januar 2015 Politik

Børne- og Uddannelsesudvalget har haft forvaltningen i gang med at undersøge mulighederne for at udbetale godtgørelser til skolebestyrelsesmedlemmer.

Erik Lorenzen mener, at skolebestyrelses-arbejde fortsat skal være en frivillig opgave.

Erik Lorenzen mener, at skolebestyrelses-arbejde fortsat skal være en frivillig opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget mener, det kan give problemer, hvis skolebestyrelsesmedlemmer for eksempel skal deltage i ansættelser på skolerne indenfor normal arbejdstid. Men det er ikke enkelt og ligetil at udbetale penge til frivilligt arbejde.

“Udvalget anbefaler ikke, at kommunen dækker tabt arbejdsfortjeneste og andre udgifter i forbindelse med skolebstyrelsesarbejdet, men ønsker at fastholde skolebestyrelsesarbejdet som en frivillig opgave. Hvis vi valgte at betale penge til skolebestyrelser, så ville det sikkert også brede sig til en masse andre nævn og udvalg”, siger udvalgsformand Erik Lorenzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget enige i Børne- og Uddannelseudvalget”, siger Jens Peter Thomsen.

Og det samme var Byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...