Intet vederlag til skolebestyrelser

7. januar 2015 Politik

Børne- og Uddannelsesudvalget har haft forvaltningen i gang med at undersøge mulighederne for at udbetale godtgørelser til skolebestyrelsesmedlemmer.

Erik Lorenzen mener, at skolebestyrelses-arbejde fortsat skal være en frivillig opgave.

Erik Lorenzen mener, at skolebestyrelses-arbejde fortsat skal være en frivillig opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget mener, det kan give problemer, hvis skolebestyrelsesmedlemmer for eksempel skal deltage i ansættelser på skolerne indenfor normal arbejdstid. Men det er ikke enkelt og ligetil at udbetale penge til frivilligt arbejde.

“Udvalget anbefaler ikke, at kommunen dækker tabt arbejdsfortjeneste og andre udgifter i forbindelse med skolebstyrelsesarbejdet, men ønsker at fastholde skolebestyrelsesarbejdet som en frivillig opgave. Hvis vi valgte at betale penge til skolebestyrelser, så ville det sikkert også brede sig til en masse andre nævn og udvalg”, siger udvalgsformand Erik Lorenzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget enige i Børne- og Uddannelseudvalget”, siger Jens Peter Thomsen.

Og det samme var Byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...