Jesper Smaling begynder på dialogmøder med friskoler og folkeskoler

7. februar 2022 Politik
Kindercampus Lunden
Kindercampus Lunden

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget har inviteret Oksbøl Friskole, Friskolen Østerlund, Kindercampus Lunden, Svenstrup Friskole og Nordals Skolen til et dialogmøde, som skal finde sted den 23. februar i forvaltningen i Jyllandsgade.

“Målet er at finde ud af, hvordan privat- og friskoler kan arbejde sammen med folkeskoler. Jeg har sendt en såkaldt blank dagsorden og det gør, at skolerne kan fortælle, hvordan de ser mulighederne for samarbejde”, siger Jesper Smaling, der er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet den 23. februar bliver det første af flere.

“Planen er at holde lignende møder med skoler i de tidligere kommuner og jeg valgte den opdeling, fordi der er forskel på skoler på eksempelvis Nordals og på Sydals”, siger Jesper Smaling til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...