Jørn Lehmann ved, hvad han vil i regionsrådet

27. september 2013 Uncategorized

Efter mere end 30 år i lokalpolitik, medregnet 17 år som borgmester og 8 år som viceborgmester, stiller Jørn Lehmann Petersen op til regionsvalget.

Jørn Lehmann håber på at komme i Regionsrådet.

Jørn Lehmann håber på at komme i Regionsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der skal ny fokus på erhvervs-udviklingen. Sønderborg skal have velfærds- og miljøteknologi som erstatning for de industriarbejdspladser, der forsvandt med finanskrisen. Esbjerg fik Off Shore industrien, da fiskeriet forsvandt. Herning-Ikast området fik design og udvikling i stedet for tekstilindustri, siger Jørn Lehmann.

Han vil arbejde for at styrke samarbejdet mellem kommunerne og regionsrådet, hvor han finder det vigtigt, at der blandt regionrådsmedlemmerne sidder personer med stor kommunal erfaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet skal især styrkes i indsatsen overfor sygdomsramte, herunder også psykisk syge, der ofte overses eller har urimelig lange ventetider. Dette gælder også når sygdomsramte skal vende tilbage til erhvervslivet.

Valget til Regionsrådet sker den 19. november, hvor der også skal stemmes kandidater ind i Byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...