Jørn Lehmann ved, hvad han vil i regionsrådet

27. september 2013 Uncategorized

Efter mere end 30 år i lokalpolitik, medregnet 17 år som borgmester og 8 år som viceborgmester, stiller Jørn Lehmann Petersen op til regionsvalget.

Jørn Lehmann håber på at komme i Regionsrådet.

Jørn Lehmann håber på at komme i Regionsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der skal ny fokus på erhvervs-udviklingen. Sønderborg skal have velfærds- og miljøteknologi som erstatning for de industriarbejdspladser, der forsvandt med finanskrisen. Esbjerg fik Off Shore industrien, da fiskeriet forsvandt. Herning-Ikast området fik design og udvikling i stedet for tekstilindustri, siger Jørn Lehmann.

Han vil arbejde for at styrke samarbejdet mellem kommunerne og regionsrådet, hvor han finder det vigtigt, at der blandt regionrådsmedlemmerne sidder personer med stor kommunal erfaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet skal især styrkes i indsatsen overfor sygdomsramte, herunder også psykisk syge, der ofte overses eller har urimelig lange ventetider. Dette gælder også når sygdomsramte skal vende tilbage til erhvervslivet.

Valget til Regionsrådet sker den 19. november, hvor der også skal stemmes kandidater ind i Byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...