Jørn Lehmann ved, hvad han vil i regionsrådet

27. september 2013 Uncategorized

Efter mere end 30 år i lokalpolitik, medregnet 17 år som borgmester og 8 år som viceborgmester, stiller Jørn Lehmann Petersen op til regionsvalget.

Jørn Lehmann håber på at komme i Regionsrådet.

Jørn Lehmann håber på at komme i Regionsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der skal ny fokus på erhvervs-udviklingen. Sønderborg skal have velfærds- og miljøteknologi som erstatning for de industriarbejdspladser, der forsvandt med finanskrisen. Esbjerg fik Off Shore industrien, da fiskeriet forsvandt. Herning-Ikast området fik design og udvikling i stedet for tekstilindustri, siger Jørn Lehmann.

Han vil arbejde for at styrke samarbejdet mellem kommunerne og regionsrådet, hvor han finder det vigtigt, at der blandt regionrådsmedlemmerne sidder personer med stor kommunal erfaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet skal især styrkes i indsatsen overfor sygdomsramte, herunder også psykisk syge, der ofte overses eller har urimelig lange ventetider. Dette gælder også når sygdomsramte skal vende tilbage til erhvervslivet.

Valget til Regionsrådet sker den 19. november, hvor der også skal stemmes kandidater ind i Byrådet.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...