Jul: Der er langt til Tandlægevagten

20. december 2013 Uncategorized

Hvis du får tandpine eller andre problemer med tænderne i julen, så kan du vælge mellem at køre til Odense eller til Esbjerg. Det er dér, Tandlægevagten holder til.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det er ikke optimalt, siger Michael Rasmussen, der er regionbestyrelsesmedlem for tandlægerne i Region Syddanmark til dr.syd.

– Det er langt at køre. Men det er jo et valg, som regionen har taget på vegne af de folk, som bor i Region Syddanmark. Jeg synes, det må være langt, hvis man skal med offentlige transportmidler, siger han.

Og sidste år var der travlt i Odense og Esbjerg, hvor næsten 300 benyttede sig af tandlægevagten i Esbjerg eller Odense i juletiden, siger Òlrunn Nielsen, der er ledende overtandlæge for tandlægevagten i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...