Jul: Der er langt til Tandlægevagten

20. december 2013 Uncategorized

Hvis du får tandpine eller andre problemer med tænderne i julen, så kan du vælge mellem at køre til Odense eller til Esbjerg. Det er dér, Tandlægevagten holder til.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det er ikke optimalt, siger Michael Rasmussen, der er regionbestyrelsesmedlem for tandlægerne i Region Syddanmark til dr.syd.

– Det er langt at køre. Men det er jo et valg, som regionen har taget på vegne af de folk, som bor i Region Syddanmark. Jeg synes, det må være langt, hvis man skal med offentlige transportmidler, siger han.

Og sidste år var der travlt i Odense og Esbjerg, hvor næsten 300 benyttede sig af tandlægevagten i Esbjerg eller Odense i juletiden, siger Òlrunn Nielsen, der er ledende overtandlæge for tandlægevagten i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...