Jul: Der er langt til Tandlægevagten

20. december 2013 Uncategorized

Hvis du får tandpine eller andre problemer med tænderne i julen, så kan du vælge mellem at køre til Odense eller til Esbjerg. Det er dér, Tandlægevagten holder til.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det er ikke optimalt, siger Michael Rasmussen, der er regionbestyrelsesmedlem for tandlægerne i Region Syddanmark til dr.syd.

– Det er langt at køre. Men det er jo et valg, som regionen har taget på vegne af de folk, som bor i Region Syddanmark. Jeg synes, det må være langt, hvis man skal med offentlige transportmidler, siger han.

Og sidste år var der travlt i Odense og Esbjerg, hvor næsten 300 benyttede sig af tandlægevagten i Esbjerg eller Odense i juletiden, siger Òlrunn Nielsen, der er ledende overtandlæge for tandlægevagten i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...