Jul: Der er langt til Tandlægevagten

20. december 2013 Uncategorized

Hvis du får tandpine eller andre problemer med tænderne i julen, så kan du vælge mellem at køre til Odense eller til Esbjerg. Det er dér, Tandlægevagten holder til.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Tandproblemer i julen betyder en tur til Esbjerg eller Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det er ikke optimalt, siger Michael Rasmussen, der er regionbestyrelsesmedlem for tandlægerne i Region Syddanmark til dr.syd.

– Det er langt at køre. Men det er jo et valg, som regionen har taget på vegne af de folk, som bor i Region Syddanmark. Jeg synes, det må være langt, hvis man skal med offentlige transportmidler, siger han.

Og sidste år var der travlt i Odense og Esbjerg, hvor næsten 300 benyttede sig af tandlægevagten i Esbjerg eller Odense i juletiden, siger Òlrunn Nielsen, der er ledende overtandlæge for tandlægevagten i Region Syddanmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49