Kommunen: Bevæg dig forsigtigt i parker og skove

14. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Oprydning efter orkanen den 28. oktober er stadig i gang. Indtil arbejdet er færdigt, opfordres alle til at færdes med forsigtighed i skove og parker.

– Stort set ingen parker, grønne områder eller skove gik ram forbi, at orkanen ramte området forleden. Vi vil derfor gerne i kommunen opfordre alle til at færdes med ekstra stor forsigtighed i områderne. Lad være med at gå under træer, der hælder meget, træer med store knækkede grene, knækkede toppe og lignende, advarer skov- og landskabsingeniør i Sønderborg Kommune, Johanne Burgemann og understreger, at færdsel i områderne er på eget ansvar.skov

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen er i fuld gang med det store oprydningsarbejde, men det er så omfattende, at det ventes at tage hele vinteren. De mest akutte opgaver løses først, dernæst gennemgås resten af områderne og ryddes op senere. Alle kommunens områder bliver gennemgået i den kommende tid og løbende ryddet op.

– Nogle steder er vi imidlertid nødt til at vente med oprydningen, til der kommer frostvejr, da jorden er meget blød pga. store mængder regn i den seneste tid. Andre steder er private træer væltet ud over offentlige veje, stier og grønne områder. Her må vi minde om, at det altid er træets ejer, der har ansvaret for træet og dermed også skal sikre, at der ryddes op, siger hun.