Kræftpatient i smerte-helvede får hjælp i LH Massage

27. oktober 2014 Uncategorized

I den forgangne uge har der været masser af fjernsyn som optakt til endnu et arrangement, der skal få danskerne til at trille penge ind på kontoen i Kræftens Bekæmpelse. En af de virkeligt mange, der har haft glæde af pengene til kræftbehandlingen er Jette Fries fra Sønderborg , der for syv år siden blev kræft-opereret i hals og mund.

“Jeg tænker Knæk Cancer – og hvad så”, siger Jette Fries, der stadig døjer med smerter og har virkeligt svært ved at tale, så andre kan forstå

Jette Fries og Lisa Hansen glæder sig over fremskridtene.

Jette Fries og Lisa Hansen glæder sig over fremskridtene.

Artiklen fortsætter under annoncen

hende.

“Der er et langt forløb i kølvandet på de fleste kræftbehandlinger og dem må patienterne mange gange selv betale”, siger Jette Fries til SønderborgNyt. Selv døjer hun med smerter i halsmusklerne, der ikke alene gør ondt, men også gør det endnu sværere for hende at tale tydeligt.

På hospitalet kom Jette Fries i efterbehandling i et varmtvandbassin og det hjalp en del. Men de gratis efterbehandlinger har det med at stoppe efter en tid – og det betød for Jette Fries, at hun ikke anede, hvad hun skulle stille op med alle sine smerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Massage ser ud til at hjælpe

Jette Fries fandt vejen til Lisa Hansen og LH Massage og de blev enige om at prøve, om massage kan lindre.

“Den første gang, jeg gav Jette Fries massage, gik det slet ikke godt. Jeg er vant til at tage ved og det gjorde jeg også ved hende”, siger Lisa Hansen. Resultatet blev, at Jette Fries stadig havde ondt efter behandlingen.

Det fik ikke Jette Fries til at droppe hverken Lisa Hansen eller massage. Hun sendte ganske enkelt sin ergoterapeut på besgøg i LH Massage.snyt_lhmassage_square

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så lærte jeg, hvor blidt, jeg skal arbejde med Jette Fries, så nu er der fremskridt for hende”, siger Lisa Hansen.

“Jeg hæver ikke så tit op i halsen længere, har ikke så store smerter og så bliver jeg bedre og bedre til at tale, så andre får chancen for at forstå, hvad jeg fortæller”, siger Jette Fries. Gennem syv år har hun brugt virkeligt mange penge på håbet om at slippe ud af smerterne, få musklerne i halsen til at spænde så meget af, at hun kan tale bare nogenlunde forståeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kommunen støtter ikke mine efterbehandlinger og det er der heller ikke andre, der gør”, siger Jette Fries. Kræftens Bekæmpelse bruger rigtigt mange penge på kampagner om kræft – og Jette Fries synes, at den velhavende forening også kunne overveje at bruge nogle af dem på at hjælpe behandlede kræftpatienter, så deres liv kan blive tåleligt efter kræftbehandlingerne.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...